Χαιρετισμός 
           Δρ Β. Μπρίνια
Δ/ντρια ΔΙΕΚ Ν. Σμύρνης

 

  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

  μετρητής επισκεψιμότητας

    

Η Γραμματεία του ΔΙΕΚ Νέας Σμύρνης λειτουργεί καθημερινά 14:00 - 21:00.
 
  
 
 
 
Καλά Χριστούγεννα και καλή Χρονιά με Υγεία και Ευημερία.
Η διοίκηση του ΔΙΕΚ Νέας Σμύρνης, το διοικητικό προσωπικό και οι εκπαιδευτές.

Τα Νέα μας

Pre Christmas Art Weekend18 Dec 2014 22:33Pre Christmas Art Weekend

Το Σαββατοκύριακο 20 & 21 Δεκεμβρίου  πραγματοποιείται το Pre Christmas Art Weekend - Σάββατο από τις 11 π.μ. έως τις 11 μ.μ. και Κυριακή από τις 11 π.μ. έως τις 6 μ.μ. -  στο Κτήμα Βασιλείου, το οποίο φιλοξενεί την έκθεση ζωγραφικής της Ιωάννας Καρδιακού!  Τα εγκαίνια της έκθεσης που θα διαρκέσει όλο το Σαββατοκύριακο, θα γίνουν το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, στις 7 μ.μ. και μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των έργων θα δοθούν στον Πανελλήνιο Σύλλογο Μεταμοσχευμένων Καρδιάς - Πνευμόνων ΣΚΥΤΑΛ. Τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου, μετά τις 8 το βράδυ  στο 25 Wine Bar & Cafe(25ης Μαρτίου 25) στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης έχει προγραμματιστεί εορταστική γευσιγνωσία με τα νέα κρασιά του Κτήματος Βασιλείου και του Κτήματος Νέμειον.  

διαβάστε περισσότερα >>
Σεμινάριο με θέμα: Αδειοδότηση Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα15 Dec 2014 14:04

Η Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα(ΕΕΛ/ΛΑΚ) σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης(EKT) διοργανώνουν σεμινάριο με θέμα: Αδειοδότηση Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα, την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου στο INNOVATHENS. Ομιλητής: Αλέξιος Ζάβρας. Περισσότερα στο https://ellak.gr/2014/12/adiodotisi-logismikou-anichtou-kodika/

διαβάστε περισσότερα >>
ΕΑΠ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΕΣ Η ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ15 Dec 2014 13:59ΕΑΠ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΕΣ Η ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

Ενας στους τέσσερις υποψηφίους θα πάρουν το "εισιτήριο" για σπουδές, προπτυχικές ή μεταπτυχιακές, στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, καθώς κατατέθηκαν 39.582 αιτήσεις για 9.900 θέσεις. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014, στις 10.00 π.μ., στα γραφεία του Ε.Α.Π. στην Πάτρα. Για τα αποτελέσματα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.eap.gr.

διαβάστε περισσότερα >>
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ Ε.Μ.Π. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ05 Dec 2014 13:53

Τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014 στις 11:00, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του ερευνητικού έργου «Ανάπτυξη και Δοκιμαστική Λειτουργία Καινοτόμου Υβριδικού Οχήματος Μεταφοράς Προσωπικού Μηδενικής Εκπομπής Ρύπων» [έργο με κωδικό 09ΣΥΝ-51-988 και ακρωνύμιο ΥΒ.Ο.Μ.Ε.Ρ.]. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην Αίθουσα Τελετών του Κτιρίου Διοίκησης της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου και η είσοδος είναι ελεύθερη.

διαβάστε περισσότερα >>
Εταιρικη Κοινωνικη Ευθυνη και Δημοσια Πολιτικη στην Ευρωπη και την Ελλαδα – Τασεις, Πρακτικες, Προοπτικες...03 Dec 2014 12:28Εταιρικη Κοινωνικη Ευθυνη και Δημοσια Πολιτικη στην Ευρωπη και την Ελλαδα – Τασεις, Πρακτικες, Προοπτικες

Το Εργαστήριο Επιχειρησιακής Επικοινωνίας (Business Communication Laboratory) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και Δημόσια Πολιτική στην Ευρώπη και την Ελλάδα – Τάσεις, Πρακτικές, Προοπτικές».
Η ημερίδα πραγματοποιείται την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014, 09:00 – 14:30, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών (Αίθουσα MC3) (Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα), στο πλαίσιο της παρουσίασης και διάχυσης των αποτελεσμάτων του έργου “Corporate Social and Environmental Responsibility through Public Policy” (COGITA) (http://www.cogitaproject.eu).

διαβάστε περισσότερα >>
EKE και Δημοσια Πολιτικη στην Ευρωπη και την Ελλαδα - Τασεις, Πρακτικές, Προοπτικές02 Dec 2014 14:12

Το Εργαστήριο Επιχειρησιακής Επικοινωνίας (BCLab) του τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας,  διοργανώνει ημερίδα με θέμα "Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και Δημόσια Πολιτική στην Ευρώπη και την Ελλάδα - Τάσεις, Πρακτικές, Προοπτικές" στις 4 Δεκ. 2014, 9.00-14.30 στο πλαίσιο της παρουσίασης και διάχυσης των αποτελεσμάτων του έργου "Corporate Social and Environmental Responsibility through Public Policy" (COGITA) που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης μέσω του προγράμματος INTERREG IVC και από εθνικούς πόρους. Η συμμετοχή στην ημερίδα που θα γίνει στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών είναι δωρεάν και απαιτεί συμπλήρωση αίτησης. Πληροφορίες και πρόγραμμα της ημερίδας στη σελίδα http://www.mbc.aueb.gr/index.php/el/events/765-cogita

διαβάστε περισσότερα >>
Περισσότερα ........

Επιχειρησιακό πρόγραμμα ανάπτυξη ανθρωπίνου δυναμικούEuro GuidanceEuropass

 Συντήρηση - Βερύκιος Θωμάς - MSc "Προηγμένα Συστήματα Πληροφορικής" Παν. Πειραιά.

Κατασκευή  - Ψιάχος Χρήστος- Psiachos Christos - MSc "Γεωπληροφορική" ΕΜΠ.

Άδεια Creative Commons
Αυτή η εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού 4.0 Διεθνές . >

We have 3 guests and no members online

Είσοδος στην εκπαιδευτική πλατφόρμα

Τα συστήματα λογισμικού που δίνουν τη δυνατότητα στον εκπαιδευτικό να επικοινωνεί με τους μαθητές του από απόσταση και σε μη πραγματικό χρόνο για την παροχή του εκπαιδευτικού υλικού που απαιτείται για τη διεξαγωγή του μαθήματος καλούνται πλατφόρμες ασύγχρονης εκπαίδευσης ή πλατφόρμες εικονικής εκμάθησης (Virtual Learning Environments). 

Βρες πληροφορίες για σπουδές στην Ελλάδα!

Ο ΠΛΟΗΓΟΣ είναι η Ελληνική Εθνική Βάση Δεδομένων Εκπαιδευτικών Ευκαιριών του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Ανάλογα με το τι σε ενδιαφέρει, στον Πλοηγό μπορείς να βρεις πληροφορίες για σπουδές στην Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα και όλους τους τύπους εκπαίδευσης (γενική, επαγγελματική εκπαίδευση, αρχική επαγγελματική κατάρτιση, εκπαίδευση ενηλίκων, εξ αποστάσεως εκπαίδευση κλπ).

  

   

 

 

 

 

Main Page Contacts Search