Χαιρετισμός 
           Δρ Β. Μπρίνια
Δ/ντρια ΔΙΕΚ Ν. Σμύρνης

 

  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

  μετρητής επισκεψιμότητας

    

Η Γραμματεία του ΔΙΕΚ Νέας Σμύρνης λειτουργεί καθημερινά 14:00 - 21:00.
 
 
 
  

Τα Νέα μας

Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο25 Mar 2015 14:46

Μετά το «δαχτυλίδι του Θησέα», το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο φέρνει στο φως από τις αποθήκες του την αιώνια κατοικία μας γάτας από την αρχαία Αίγυπτο. Περάστε για να δείτε τη χάλκινη σαρκοφάγο γάτας, που είχε κατασκευαστεί για να προσφερθεί ως ανάθημα στη θεά Βούβαστη (Μπαστίτη ), αποδίδοντας τη γαλήνια φιγούρα του ιερού ζώου. Στη μορφή του εμφανιζόταν σύμφωνα με τους αρχαίους Αιγυπτίους η ίδια η θεότητα. Η σαρκοφάγος χρονολογείται στο διάστημα από την Ύστερη Περίοδο ως τους Πτολεμαϊκούς χρόνους (664-30 π.Χ. ) και εκτίθεται για πρώτη φορά. Πλάι της θα φιγουράρει κι ένα ομοίωμα μούμιας γάτας το οποίο αποδίδει την αληθινή μούμια που παρουσιάζεται στην αίθουσα 40, αλλά και αναπαραγωγή της ακτινογραφίας της που έγινε στο μουσείο για πρώτη φορά σε αιγυπτιακή μούμια! Για ακόμα περισσότερες πληροφορίες, στις 29/3, 5/4 και 17/4 (στις 11 π.μ. ) οι αρχαιολόγοι θα μιλήσουν για το έκθεμα και την κοινωνία από την οποία προέρχεται.

διαβάστε περισσότερα >>
Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας 21 Mar 2015 21:56

Το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας είναι το μεγαλύτερο πολυσυνέδριο σε θέματα επιχειρηματικότητας των νέων και επαγγελματικού προσανατολισμού. Απευθύνεται σε νέους και νέες, κυρίως, αλλά όχι αποκλειστικά, 18-35 ετών, ανεξαρτήτως εκπαιδευτικής κατεύθυνσης. Θα πραγματοποιηθεί για 5η φορά στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών (Στάση Μετρό: Μέγαρο Μουσικής) με τη συμμετοχή πάνω από 150 διακεκριμένων εισηγητών και τη στήριξη των πλέον αξιόλογων επιχειρήσεων. Ο βασικός στόχος του Πανοράματος ήταν και είναι να ενημερώσουμε τους νέους μας, μέσα από 33 εισηγήσεις (πάνελ), σχετικά με τις τάσεις και τις επαγγελματικές επιλογές και προοπτικές που προσφέρουν περίπου 15 κλάδοι/τομείς της οικονομίας προκειμένου να επιλέξουν τη βέλτιστη πορεία είτε ως στελέχη επιχειρήσεων είτε ως επιχειρηματίες. http://www.pan-orama.org/whatis

διαβάστε περισσότερα >>
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗ15 Mar 2015 23:02

Φορέας Εκπαίδευσης: Ακαδημία Πλάτωνος – Οι δρόμοι της Γνώσης Στοιχεία Διεξαγωγής Πόλη: ΑΘΗΝΑ Ημ/νία: 20/04/20   Περιγραφή Το πρόγραμμα στο Θεματικό Πεδίο «Διαδικτυακά Περιβάλλοντα και Ηλεκτρονική Μάθηση», εστιάζει σε μοντέλα ένταξης των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας (ΤΠΕ) στην εκπαίδευση και ψηφιακά περιβάλλοντα που υποστηρίζουν εναλλακτικές μορφές μικτής και από απόσταση μάθησης. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί σε ψηφιακά περιβάλλοντα που υποστηρίζουν ανοικτές μορφές εκπαίδευσης και μάθησης. Επίσης, πραγματεύεται το παιδαγωγικό πλαίσιο μέσα στο οποίο τα ψηφιακά αυτά περιβάλλοντα εντάσσονται προκειμένου να υποστηρίξουν την οικοδόμηση της γνώσης, να ενθαρρύνουν την ενεργό συμμετοχή και αλληλεπίδραση των μελών μιας τάξης. Το πρόγραμμα επιδιώκει: Να εξοικειώσει τους συμμετέχοντες με σύγχρονες ψηφιακές τεχνολογίες πολυμέσων και διαδικτύου που μπορεί να αξιοποιηθούν στην εκπαίδευση/επιμόρφωση. Να παρουσιάσει στους συμμετέχοντες μεθόδους σχεδιασμού μαθημάτων που ενσωματώνουν τεχνολογίες. Να εξοικειώσει τους συμμετέχοντες με τις βασικές λειτουργίες των εργαλείων Web 2.0 και των ψηφιακών κοινοτήτων. Να εξοικειώσει τους συμμετέχοντες με το σχεδιασμό εκπαιδευτικών σεναρίων που μπορεί να εφαρμοστούν σε ένα παραδοσιακό ή από απόσταση εκπαιδευτικό πλαίσιο. ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

Στόχος του θεματικού πεδίου είναι η επισκόπηση [ ... ]

διαβάστε περισσότερα >>
ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ15 Mar 2015 22:55

   Φορέας Εκπαίδευσης: Ακαδημία Πλάτωνος – Οι δρόμοι της Γνώσης   Στοιχεία Διεξαγωγής   Πόλη: ΑΘΗΝΑ   Ημ/νία: 20/04/2015          

διαβάστε περισσότερα >>
Εκπαιδευτικό Σεμινάριο14 Mar 2015 16:43

    Tο Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, ELTRUN, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, ο Σύνδεσμος Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) και η Samsung Electronics Hellas σχεδίασαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Innovation and Design Thinking in Mobile Applications and Services”, το οποίο θα ξεκινήσει στις 23 Μαρτίου και θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του InnovAthens.

διαβάστε περισσότερα >>
«Αειφορος Τουρισμος και Αναπτυξη στην Ευρωπαϊκη Ενωση»14 Mar 2015 16:32

Η Μονάδα Ευρωπαϊκού Τουρισμού του Ευρωπαϊκού Κέντρου Αριστείας Jean Monnet του Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει  με θέμα
  «Αειφόρος Τουρισμός και Ανάπτυξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση»
την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015 και ώρα 16:00-19:00 στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα (Αμαλίας 8, Σύνταγμα).

διαβάστε περισσότερα >>
Περισσότερα ........

Επιχειρησιακό πρόγραμμα ανάπτυξη ανθρωπίνου δυναμικούEuro GuidanceEuropass

 Συντήρηση - Καπετανάκη Λένα - MSc "Προηγμένα Συστήματα Πληροφορικής" Παν. Πειραιά.

Κατασκευή  - Ψιάχος Χρήστος- Psiachos Christos - MSc "Γεωπληροφορική" ΕΜΠ.

Άδεια Creative Commons
Αυτή η εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού 4.0 Διεθνές . >

We have 4 guests and no members online

Είσοδος στην εκπαιδευτική πλατφόρμα

Τα συστήματα λογισμικού που δίνουν τη δυνατότητα στον εκπαιδευτικό να επικοινωνεί με τους μαθητές του από απόσταση και σε μη πραγματικό χρόνο για την παροχή του εκπαιδευτικού υλικού που απαιτείται για τη διεξαγωγή του μαθήματος καλούνται πλατφόρμες ασύγχρονης εκπαίδευσης ή πλατφόρμες εικονικής εκμάθησης (Virtual Learning Environments). 

Βρες πληροφορίες για σπουδές στην Ελλάδα!

Ο ΠΛΟΗΓΟΣ είναι η Ελληνική Εθνική Βάση Δεδομένων Εκπαιδευτικών Ευκαιριών του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Ανάλογα με το τι σε ενδιαφέρει, στον Πλοηγό μπορείς να βρεις πληροφορίες για σπουδές στην Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα και όλους τους τύπους εκπαίδευσης (γενική, επαγγελματική εκπαίδευση, αρχική επαγγελματική κατάρτιση, εκπαίδευση ενηλίκων, εξ αποστάσεως εκπαίδευση κλπ).

  

   

 

 

 

 

Main Page Contacts Search