Επιχειρηματικότητα-Καινοτομία

5η Συνάντηση 11/05/2023

Την Πέμπτη 11/05/2023 και ώρα 19:00 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διαλέξεων του ΔΙΕΚ Νέας Σμύρνης νέα συνάντηση της Ομάδας Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του ΔΙΕΚ της Νέας Σμύρνης με θέμα: “Let’s get to know each other” και “Personal Branding”.

Εισηγήτρια: Μαρία Θεμελή  “Marketing and Communications Strategist”


Σε αυτήν τη συνάντηση παρουσιάστηκε και συζητήθηκε το Personal Branding και πόσο αναγκαίο και σημαντικό είναι στον κόσμο των επιχειρήσεων.

Συμμετείχαν οι καταρτιζόμενοι που ανήκουν στην ομάδα Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του ΔΙΕΚ Νέας Σμύρνης όπως και τα τμήματα και οι εκπαιδευτές που είχαν λάβει μέρος στην απογραφή των επιχειρήσεων της Νέας Σμύρνης στα πλαίσια του αντίστοιχου προγράμματος που πραγματοποιείται στο παρόν εξάμηνο σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο της Νέας Σμύρνης.

Συνάντηση για την Απογραφή των Επιχειρήσεων της Νέας Σμύρνης

Την Πέμπτη 2/2/23 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα πλαίσια του προγράμματος «Επιχειρηματικότητα – Καινοτομία», με ομιλητή τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου της Νέας Σμύρνης κο Ασημάκο Γεώργιο και το μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου κο Ψυχογιό Κυριάκο με θέμα την συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου της Νέας Σμύρνης με το  Δ.ΙΕΚ Ν. Σμύρνης για το «Έργο της απογραφής των Επιχειρήσεων της Νέας Σμύρνης».

3η Συνάντηση 17/01/2023

Την Τρίτη 17/01/2023 στις 20:00, πραγματοποιήθηκε η 3η συνάντηση στο Δ.ΙΕΚ Νέας Σμύρνης για την «Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» με θέμα “Από την ιδέα στο χαρτί, πως να ξεκινήσω τη δική μου επιχείρηση“.

Εισηγήτρια ήταν η κα  Μαρία- Γαβριέλλα Αναγνωστοπούλου, Project Manager & Financial Analyst, Envolve Entrepreneurship Co-founder, One & Olive.

Συμμετείχαν καταρτιζόμενοι από τις ειδικότητες:

  1. «Στέλεχος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας»,
  2. «Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα της Ναυτιλίας»,
  3. «Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας»,
  4. «Στέλεχος Υπηρεσιών Αερομεταφοράς».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νέας Σμύρνης κος Γεώργιος Ασημάκος, ο Διευθυντής του Δ.ΙΕΚ Ν. Σμύρνης κος Κων/νος Μιχελής, οι υποδιευθύντριες του Δ.ΙΕΚ Ν. Σμύρνης κα Ευαγγελία Τσιγκλιφή και κα Ιωάννα Λούτη και οι εκπαιδεύτριες κα Άννα Ντόλου και κα Θεώνη Καπετανάκη.

Συνάντηση 21/12/2022

Στα πλαίσια των προτάσεων για την δημιουργία πλάνου τουριστικής αναβάθμισης, στο Δ.ΙΕΚ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ την Τετάρτη 21/12/2022 παρουσιάστηκαν ψηφιακά εργαλεία για την ανάδειξη της τουριστικής ανάπτυξης του τόπου μας.

Η παρουσίαση έγινε από την κα Μίχου Αικατερίνη με θέμα «Ψηφιακά εργαλεία για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς ως παράγοντας αύξησης προσέλευσης των τουριστών».

Συμμετείχαν τα τμήματα «ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ» Α’ Εξαμήνου και  «ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ (ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΡΟΦΩΝ – ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΓΝΩΣΙΑ)» Γ’ Εξαμήνου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Νέας Σμύρνης κος Κρικρής Γεώργιος, η υποδιευθύντρια του Δ.ΙΕΚ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Τσιγκλιφή Ευαγγελία και οι εκπαιδευτές κα Ζουμή Αιμιλία και κος Κωτσόβολος Ευστάθιος.

Συνάντηση 21/12/2022

Στα πλαίσια των προτάσεων για την δημιουργία πλάνου τουριστικής αναβάθμισης, στο Δ.ΙΕΚ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ την Τετάρτη 21/12/2022 παρουσιάστηκαν ψηφιακά εργαλεία για την ανάδειξη της τουριστικής ανάπτυξης του τόπου μας.

Η παρουσίαση έγινε από την κα Μίχου Αικατερίνη με θέμα «Ψηφιακά εργαλεία για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς ως παράγοντας αύξησης προσέλευσης των τουριστών».

Συμμετείχαν τα τμήματα «ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ» Α’ Εξαμήνου και  «ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ (ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΡΟΦΩΝ – ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΓΝΩΣΙΑ)» Γ’ Εξαμήνου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Νέας Σμύρνης κος Κρικρής Γεώργιος, η υποδιευθύντρια του Δ.ΙΕΚ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Τσιγκλιφή Ευαγγελία και οι εκπαιδευτές κα Ζουμή Αιμιλία και κος Κωτσόβολος Ευστάθιος.

1η Συνάντηση για το έτος 2022 – 23 (29-11-22)

Το ΔΙΕΚ Νέας Σμύρνης συνεχίζει για 2η χρονιά τις καινοτόμες δράσεις που αφορούν στην Επιχειρηματικότητα και την καινοτομία και επιδιώκει την σύνδεση των καταρτιζόμενων με τον επιχειρηματικό κόσμο.

Την Τρίτη 29/11/2022 και ώρα 8:00 μμ πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση για το ‘Έτος Κατάρτισης 2022 – 2023 της ομάδας «Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας» του ΔΙΕΚ Νέας Σμύρνης στην αίθουσα Διαλέξεων του ΔΙΕΚ με θέμα «Ψηφιακή Επιχειρηματικότητα και Ευρωπαϊκές Ευκαιρίες».


Στην συνάντηση παρευρέθηκαν και έκαναν παρεμβάσεις δύο από τα μέλη της επιτροπής “Επιχειρηματικότητας – Καινοτομίας” που συγκροτήθηκε στο ΔΙΕΚ Νέας Σμύρνης τις 16/11/2021 και συγκεκριμένα:


α) ο Αντιδήμαρχος Δήμου Νέας Σμύρνης και μέλος του Συμβουλίου Σύνδεσης με την Παραγωγή και την αγορά Εργασίας Αττικής (Σ.Σ.Π.Ε.Ε.) κος Γεώργιος Κρικρής,
β) ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νέας Σμύρνης κος Γεώργιος Ασημάκος.

Εισηγητές για θέματα που αφορούν τις «Ευρωπαϊκές Ευκαιρίες» ήταν οι Ερευνητές και Συντονιστές Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων:
α)Βίκυ Τοπαλίδη
β)Γιάννης Κουτούδης

 

Υπογραφή πράξης συνεργασίας για τη Συγκρότηση Επιτροπής Επιχειρηματικότητας- Καινοτομίας  

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 16/11/2021 υπεγράφη  η υπ αριθμόν 19 πράξη του ΔΙΕΚ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ με βάση την απόφαση του Διευθυντή Κωνσταντίνου Μιχελή και με τη σύμφωνη γνώμη της Υποδιευθύντριας Ελπινίκης Νικολακάκη για τη συγκρότηση επιτροπής με στόχο το ΔΙΕΚ Ν. Σμύρνης, παράλληλα με την παρεχόμενη κατάρτιση, να αναπτύξει καινοτόμες δράσεις στα πλαίσια πρωτοβουλιών για το άνοιγμα του ΔΙΕΚ στην κοινωνία και την εξωστρεφή ανάταξή του.

  Στο σύγχρονο πλαίσιο των μεταβαλλόμενων κοινωνικών αναγκών, της έκρηξης των τεχνολογιών και της προσπάθειάς  ανίχνευσης των νέων τάσεων στην εργασία, ο Διευθυντής  του ΔΙΕΚ λαμβάνοντας υπόψη :

  1)  το νόμο 4763 της 21/12/2020 και ειδικά το άρθρο 22 παρ.1-β και παρ.2

  2) τις σχετικές απόψεις των Κοινωνικών, Δημοτικών και Επαγγελματικών φορέων της περιοχής και κυρίως των όμορων Δήμων Ν. Σμύρνης και Π. Φαλήρου

  3) το ήδη εκδηλωμένο ενδιαφέρον 59 καταρτιζόμενων για ενημέρωση και αναζήτηση τεχνογνωσίας  σχετικά με τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων

 Αποφάσισε τη Συγκρότηση Επιτροπής Επιχειρηματικότητας- Καινοτομίας καθώς και αντίστοιχη Ομάδα Υλοποίησης με στόχους: 

 α) Τη διασύνδεση του ΔΙΕΚ Ν. Σμύρνης με την τοπική οικονομία και την επιχειρηματική κοινότητα στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης και της ανάπτυξης επαγγελματικών ευκαιριών  των καταρτιζόμενων.

 β) Τις κοινές δράσεις  των όμορων Δήμων Ν. Σμύρνης, Π. Φαλήρου με το ΔΙΕΚ σε συνεργασία με φορείς που προάγουν την καλλιέργεια κλίματος δημιουργικότητας, επιχειρηματικότητας και καινοτομίας στους νέους, ώστε να συνδεθεί η επαγγελματική κατάρτιση με την εκδήλωση κυοφορούμενων επιχειρηματικών προτάσεων.

 γ) Την ώθηση των νέων και των καταρτιζόμενων του ΔΙΕΚ οι οποίοι ήδη στοχεύουν στη δημιουργία νέων επιχειρήσεων με την παροχή τεχνογνωσίας για τη διατύπωση, επώαση και διαμόρφωση των επιχειρηματικών τους προτάσεων, ώστε να ενισχυθεί η νεοφυής επιχειρηματικότητα.

            Η Επιτροπή Επιχειρηματικότητας- Καινοτομίας αποτελείται από τους:

  – Κωνσταντίνο Μιχελή, Διευθυντή του  Δ.ΙΕΚ Ν. Σμύρνης, ως Συντονιστή της Επιτροπής και της Ομάδας Υλοποίησης των στόχων της.

   -Γεώργιο Κρικρή: Αντιδήμαρχο Καθαριότητας – Ανακύκλωσης Ν. Σμύρνης, μέλος του Συμβουλίου Σύνδεσης με την Παραγωγή  και την Αγορά Εργασίας Αττικής ( Σ.Σ.Π.Ε.Ε). Ψυχολόγο.

   -Πολύδωρο Συρίγο: Αντιδήμαρχο Δια Βίου Μάθησης & Παιδείας Ν. Σμύρνης, Πρόεδρο Επιτροπής Παιδείας Ν. Σμύρνης, Σύμβουλο  Επιχειρήσεων

  – Μιχαήλ Μιχαηλίδη: Αντιδήμαρχο Παιδείας και Κοινωνικών  Δομών Π. Φαλήρου, Πρόεδρο Επιτροπής Παιδείας Π. Φαλήρου, Σύμβουλο  Επιχειρήσεων.

 –  Γεώργιο  Ασημάκο: Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου   Ν. Σμύρνης, Επιχειρηματία.  

 –  Εδμόνδο Κασιμάτη: Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου  Π. Φαλήρου. Επιχειρηματία.

                      Η Ομάδα Υλοποίησης των στόχων της Επιτροπής αποτελείται από τους :

  – Μαρία Γαβριέλλα Αναγνωστοπούλου Project Manager & Financial Analyst, Envolve Entrepreneurship Co-founder, One& Olive. 

  – Μαρία Θέμελη: Marketing & Communications Strategist.

   -Κωνσταντινίδη Κωνσταντίνο: Σύμβουλο Διοίκησης  Επιχειρήσεων.

Στο έργο της  ομάδας  υλοποίησης θα συνδράμουν:

    -Τα μέλη της Επιτροπής, Επιχειρηματίες, Στελέχη Επιχειρήσεων, Διδακτικό, Ερευνητικό Προσωπικό και Στελέχη των γραφείων Διασύνδεσης ΑΕΙ, Στελέχη του Γ.Ε.Α.Σ όταν αναλάβουν υπηρεσία και εκπαιδευτές του ΔΙΕΚ Ν. Σμύρνης που εκδηλώνουν αντίστοιχο ενδιαφέρον.

1η ενημερωτική συνάντηση Τρίτη 23/11/2021


Θέμα: α) συγκρότηση Επιτροπής της Επιχειρηματικότητας β) ενέργειες που θα ακολουθήσουν

Εισηγητής: Κωνσταντίνος Μιχελής,  Διευθυντής ΔΙΕΚ Ν. Σμύρνης

Παρευρέθησαν: Μπαλάσκα Φωτεινή, Ντίνος Σπυρίδων, Ελπινίκη Νικολακάκη Υποδ/ντρια ΙΕΚ

2η ενημερωτική συνάντηση Πέμπτη 2/12/2021

Θέμα: «Start up ή αλλιώς νεοφυής επιχείρηση»

Εισηγήτρια: Άρτεμις Βουτσά, ειδικότητας «Ναυτιλίας και επιχειρηματικών υπηρεσιών»  με ειδίκευση στη «Χρηματοοικονομική ανάλυση για στελέχη επιχειρήσεων» εκπαιδεύτρια του ΔΙΕΚ.

3η συνάντηση Τρίτη 7-12-2021


Θέμα: «Βασικά Λογιστικά βήματα για την έναρξη εργασιών στη ΔΟΥ για ατομικές επιχειρήσεις και εταιρείες»

Εισηγητής: Μιχαήλ Τζήμας  Λογιστής, πτυχιούχος «Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων» με ειδίκευση στα «Τεχνοοικονομικά Συστήματα», εκπαιδευτής του ΔΙΕΚ

4η συνάντηση Τρίτη 14/12/21


Θέμα: Διερεύνηση επιχειρηματικών σχεδίων
Εισηγητές:
 α) Μαρία- Γαβριέλλα Αναγνωστοπούλου, Project Manager & Financial Analyst, Envolve Entrepreneurship Co-founder, One & Olive
β) Μαρία Θέμελη: Marketing & Communication Strategist

Παρευρέθησαν: ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νέας Σμύρνης κος Ασημάκος Γεώργιος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Νασιμπιάν Οδυσσέας

Εκπαιδευτές: Μπαλάσκα Φωτεινή, Ντίνος Σπυρίδων, Βουτσά Άρτεμις

5η συνάντηση 8-3-2022Την Τρίτη 8/3/22 στις εννέα το βράδυ πραγματοποιήθηκε στο ΔΙΕΚ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ συνάντηση με θέμα «Ανοιχτό κέντρο εμπορίου Νέας Σμύρνης». Σχεδιασμός-υλοποίηση του business plan του προγράμματος.
Στόχοι:

Ανάδειξη των επαγγελμάτων και των υπηρεσιών που εμπλέκονται στην υλοποίηση του προγράμματος
Επιχειρηματικές ευκαιρίες στα πλαίσια του προγράμματος
Ανάδειξη της δύναμης της συνεργασίας και της συναντίληψης για την επίτευξη των στόχων του προγράμματος
Εισηγητής:  Γεώργιος Ασημάκος – πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Νέας Σμύρνης
Συντελεστές παρουσίασης:
Μισύρης Ιωάννης –μηχανολόγος/μηχανικός
Κοκολιός Γεώργιος –οικονομολόγος

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Νέας Σμύρνης κ.Γεώργιος Κρικρή, μέλος της επιτροπής Επιχειρηματικότητας-Καινοτομίας.

6η συνάντηση 14-3-2022

Η 6η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο εργαστήριο πληροφορικής του ΔΙΕΚ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ  και ήταν Ψηφιακό  Σεμινάριο με θέμα «Ενίσχυση του βαθμού ανθεκτικότητας κι ανάπτυξης των σχετικών δεξιοτήτων, για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης”.
Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών με τη στήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Νέας Σμύρνης.

Κεντρικός ομιλητής του σεμιναρίου ήταν ο κ. Σοφοκλής Καρακοβούνης.  Η επαγγελματική του σταδιοδρομία έχει εξελιχθεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Κένυα, Ουγγαρία, Αλβανία, Ηνωμένο Βασίλειο) με εργασία σε πολυεθνικές εταιρίες, όπου κατείχε ηγετικές θέσεις στους τομείς εμπορικής λειτουργίας, διαχείρισης της εμπειρίας και της εξυπηρέτησης των πελατών σε επίπεδο Director of Customer Experience & Digital Operations.

Εισαγωγή και σχόλια: Σύρος Κοσκοβόλης (Μονάδα προγραμματισμού, σχεδιασμού, ωρίμανσης και υλοποίησης εθνικών και κοινοτικών προγραμμάτων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών)

συνάντηση 22-3-2022

Την Τρίτη 22/3/22 στις 21:00, πραγματοποιήθηκε η 7η συνάντηση στο ΔΙΕΚ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ με θέμα : ¨Βέλτιστη άσκηση δραστηριότητας και πλαίσια κατάρτισης Business plan¨

Εισηγητές: Μπαλάσκα Φωτεινή ορκωτός ελεγκτής , Ντίνος Σπυρίδων ελεγκτής Υπουργείου οικονομικών, Κωτσόβολος Ευστάθιος οικονομολόγος – τραπεζικός.

8η συνάντηση 5-4-2022

Την Τρίτη 5/04/22 στις εννέα το βράδυ, πραγματοποιήθηκε η 8η συνάντηση στο ΔΙΕΚ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ με Εισηγήτρια την κα  Μαρία- Γαβριέλλα Αναγνωστοπούλου, Project Manager & Financial Analyst, Envolve Entrepreneurship Co-founder, One & Olive με θέμα: Bysiness Model Canvas

9η συνάντηση-Ημερίδα 24-5-2022

Πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΔΙΕΚ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ η  9η συνάντηση επιχειρηματικότητας-καινοτομίας για το έτος κατάρτισης 2021-22 με τη μορφή Ημερίδας, την Τρίτη 24-5-2022, στο πλαίσιο της υλοποίησης των στόχων της Επιτροπής Επιχειρηματικότητας-Καινοτομίας που συγκροτήθηκε με την πράξη 19/16-11-2021 του ΔΙΕΚ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ.

Η ημερίδα είχε θέμα «έμπνευση για την επιχειρηματικότητα» και έγινε με πρωτοβουλία της κυρίας Μαρίας Θεμελή (Marketing & Communications Strategist), η οποία είναι μέλος της ομάδας υλοποίησης της Επιτροπής επιχειρηματικότητας και επανειλημμένα έχει συνδράμει στις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στο ΔΙΕΚ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ.

Στην ημερίδα μας έκανε την τιμή να παρευρεθεί ο Δήμαρχος του Παλαιού Φαλήρου, κύριος Γιάννης Φωστηρόπουλος, ο οποίος εκτός από την εξαιρετική παρέμβασή του, συμμετείχε και σε διάλογο με την Ομάδα καταρτιζομένων-μέλη της δράσης νεοφυών επιχειρήσεων.

Στην παρέμβασή του ο Διευθυντής του ΔΙΕΚ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ κ. Κωνσταντίνος Μιχελής τόνισε ότι στο ΔΙΕΚ  υπάρχουν καταρτιζόμενοι που εργάζονται και άλλοι  που έχουν εμπειρία σε επιχειρηματικές κινήσεις καθώς επίσης παρακολουθούν από απόφοιτοι Λυκείου έως κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων και αποτελούν ένα δυναμικό που βρίσκει τώρα έκφραση και στη νέα επιχειρηματικότητα.

Στην ημερίδα παρουσιάστηκε η «Ομάδα καταρτιζομένων Νέας Σμύρνης-Παλαιού Φαλήρου» που επιδιώκει να συγκεντρώσει τους ενδιαφερόμενους για νεοφυείς επιχειρήσεις και πέραν του ΔΙΕΚ ώστε να δράσουν από κοινού.

Στις παρεμβάσεις τους, οι Αντιδήμαρχοι Νέας Σμύρνης κύριος Γεώργιος Κρικρής και Παλαιού Φαλήρου Μιχαήλ Μιχαηλίδης (μέλη της Επιτροπής Επιχειρηματικότητας) με κοινή τους παρέμβαση δήλωσαν ότι στηρίζουν την προσπάθεια για τη δημιουργία των προϋποθέσεων που θα στηρίζει τους ενδιαφερόμενους για τη δημιουργία νεοφυών επιχειρήσεων.

Στην ημερίδα, ομιλητές ήταν η κυρία Μαρία Θεμελή (Marketing & Communications Strategist) και ο κύριος Αναστάσιος Σπανίδης (Διευθύνων Σύμβουλος Generation Y). Οι ομιλίες τους υπήρξαν στοχευμένες, διαδραστικές, άκρως ενδιαφέρουσες και πραγματικά αναθέρμαναν το κλίμα για συνέχιση της προσπάθειας.

Την ημερίδα παρακολούθησαν ο κύριος Ασημάκος Γεώργιος, πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Νέας Σμύρνης και ο κύριος Ντεσιμπιάν Οδυσσέας, Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης.