Ειδικότητες

Αγαπητοί νέοι και νέες,

Το δημόσιο ΙΕΚ Νέας Σμύρνης αποσκοπώντας σε ηγετική πορεία στο χώρο της μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έχει αναπτύξει πολυδιάστατη εκπαιδευτική δραστηριότητα σε δυναμικές ειδικότητες. Το όραμά μας είναι Πορεία Μπροστά! με δυναμικές επαγγελματικές ειδικότητες συνδεδεμένες με τις πραγματικές ανάγκες της Ελληνικής οικονομίας και εκπαίδευση βασισμένη στην υψηλή ποιότητα σπουδών, τους άριστους και επιτυχημένους εκπαιδευτές, τις πρωτοποριακές βιωματικές μεθόδους εκπαίδευσης και τη συνεχή συνεργασία με το χώρο των επιχειρήσεων.

Η φοίτηση στα δημόσια ΙΕΚ είναι δωρεάν για όλα τα εξάμηνα σπουδών.

Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις των ενδιαφερομένων υποβάλλονται στο διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης (http://www.gsae.edu.gr/). Για το χρόνο υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και τα δικαιολογητικά εκδίδεται από τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης σχετική ανακοίνωση, πρόσκληση για ηλεκτρονική κατάθεση αιτήσεων. Τα μαθήματα στο δημόσιο ΙΕΚ Νέας Σμύρνης ξεκινούν στις 15 Οκτωβρίου.
Είμαστε δίπλα σου, πανέτοιμοι να σου προσφέρουμε τα απαραίτητα επαγγελματικά εφόδια που θα σε οδηγήσουν σε ανοδική καριέρα εξασφαλίζοντάς σου προοπτικές για σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση.

Σε περιμένουμε κοντά μας.

Η διευθύντρια του Δ.ΙΕΚ Ν. Σμύρνης

 

Οι ειδικότητες που προσφέρουμε για σπουδή είναι (πατήστε στην ειδικότητα για να δείτε το πρόγραμμα σπουδών):

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ – ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞΑΜΗΝΩΝ Πατήστε εδώ για να δείτε τις ώρες της ειδικότητας.

Για τον οδηγό σπουδών πατήστε εδώ.

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ – ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞΑΜΗΝΩΝ Πατήστε εδώ για να δείτε τις ώρες της ειδικότητας. Για τον οδηγό σπουδών πατήστε εδώ.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ – ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞΑΜΗΝΩΝ Πατήστε εδώ για να δείτε τις ώρες της ειδικότητας.

Για τον οδηγό σπουδών πατήστε εδώ.

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ – ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞΑΜΗΝΩΝ Πατήστε εδώ για να δείτε τις ώρες της ειδικότητας

Για τον οδηγό σπουδών εδώ.

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΗ, ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΩΝ – ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞΑΜΗΝΩΝ Πατήστε εδώ για να δείτε τις ώρες της ειδικότητας

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞΑΜΗΝΩΝ Πατήστε εδώ για να δείτε τις ώρες της ειδικότητας

ΦΥΛΑΚΑΣ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ? ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞΑΜΗΝΩΝ Πατήστε εδώ για να δείτε τις ώρες της ειδικότητα

Για τον οδηγό σπουδών πατήστε εδώ.