Εκπαιδευτική ημερίδα στο αμφιθέατρο του Δ.Ι.Ε.Κ. Νέας Σμύρνης

Εκπαιδευτική ημερίδα «Τουριστική Ψυχολογία: Τόποι τουριστικού ενδιαφέροντος σε Ελλάδα και Ιταλία», στο αμφιθέατρο του Δ.Ι.Ε.Κ. Νέας Σμύρνης

Το Δ.Ι.Ε.Κ. Νέας Σμύρνης πραγματοποίησε την Τρίτη 23-05-2017 και ώρες 16:10-19:20 με μεγάλη επιτυχία, εκπαιδευτική ημερίδα με τίτλο «Τουριστική Ψυχολογία: Τόποι τουριστικού ενδιαφέροντος σε Ελλάδα και Ιταλία».

Η ημερίδα έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο του Δ.Ι.Ε.Κ. Νέας Σμύρνης και αφορούσε στην παρουσίαση εργασιών στα πλαίσια του μαθήματος Τουριστική Ψυχολογία των εξαμήνων 2016Β και 2017Α. εκπαιδευόμενων των τμημάτων Β1 και Β3 εξαμήνου της ειδικότητας Φύλακες Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων και με τη συμμετοχή εκπαιδευτών και εκπαιδευομένων από την ίδια ειδικότητα.

 


Έτσι οι εκπαιδευόμενοι είχαν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν και να παρακολουθήσουν τις παρουσιάσεις των συνεκπαιδευόμενών τους και συγκεκριμένα:

? Να παρουσιάσουν τις εργασίες τους που έγιναν στα πλαίσια του μαθήματος «Τουριστική Ψυχολογία».
? Να μάθουν γενικές πληροφορίες για τις χώρες Ελλάδα και Ιταλία.
? Να ενημερωθούν για μνημεία, αρχαιολογικούς χώρους και τόπους τουριστικού ενδιαφέροντος στην Ελλάδα και την Ιταλία.
? Να διατυπώσουν τα ερωτήματά τους προς τους συναδέλφους τους.

Εν τέλει, το όλο εγχείρημα ήταν επιτυχές και επικερδές προς όλους τους συμμετέχοντες. Μετά το πέρας της παρουσίασης ακολούθησε αξιολόγηση των παρουσιάσεων από τους ίδιους τους εκπαιδευόμενους και τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς καθώς και ανατροφοδότηση των συμμετεχόντων μέσω συζήτησης στο αμφιθέατρο.

 

Υπεύθυνη εκπαιδεύτρια: Παναγιωτακοπούλου Ιωάννα-Σταματίνα

Φωτογραφικό υλικό : Σπύρος Κούρκουλας

Συμμετέχοντες εκπαιδευόμενοι: Όλοι οι εκπαιδευόμενοι των τμημάτων Β1 και Β3 της ειδικότητας  των Φυλάκων Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων.