Είμαστε μια μικρή ομάδα που επιθυμεί να αναδείξει την οικοτουριστική πλευρά κάθε περιοχής της Ελλάδας, με μητρική εταιρεία την Medventure ΕΠΕ, η οποία ασχολείται με τον αειφόρο τουρισμό. Η ιστοσελίδα μας ecotourismgreece.com περιέχει θέματα πολιτιστικής κληρονομιάς, γαστρονομίας, βιοποικιλότητας, φυσικού πλούτου κλπ. και είναι πλέον ανανεωμένη χάρη στους φοιτητές ΙΙΕΚ! Διαθέτουμε επίσης το Green Guide για Τουριστικές Επιχειρήσεις, τον ψηφιακό οδηγό που προωθεί τα τοπικά και βιολογικά προϊόντα και υπηρεσίες.

Αναζητούμε άμεσα άτομα που σπουδάζουν την ειδικότητα «Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα του Τουρισμού» και ενδιαφέρονται για το tourism marketing, για να έρθουν σε επαφή τηλεφωνικώς και με email (με υποστήριξη από μέρους μας) με πράσινους ξενοδόχους και μικρές επιχειρήσεις που προσφέρουν εναλλακτικές και οικολογικές δραστηριότητες. Μπορούν επίσης να ασχοληθούν με πωλήσεις και δημόσιες σχέσεις για να προσελκύσουμε μέλη στην οικογένεια της ecotourismgreece.com.

Οι αρμοδιότητες, το ωράριο και η διάρκεια της πρακτικής θα έχουν ευελιξία. Επιθυμητή η εξοικείωση με την Αγγλική γλώσσα και τη χρήση Η/Υ. Το γραφείο μας βρίσκεται κοντά στο Μετρό Μέγαρο Μουσικής σε ευχάριστο περιβάλλον. Η εταιρεία δε λειτουργεί τα σαββατοκύριακα και τις αργίες. Όποιος ενδιαφέρεται παρακαλούμε να στείλει το βιογραφικό του στο: i.kayali@medventure.eu