Posted in ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ, ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

Πρακτική Άσκηση για Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων

Η Domes Resorts δέχεται σπουδαστές για την πρακτική τους άσκηση στις ειδικότητες «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας Chef» και «Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας»  στα  5* ξενοδοχεία της  στην Κρήτη Domes of Elounda, Marriott Autograph Collection Hotels (Ελούντα),  Domes Noruz, Marriott Autograph Collection Hotels (Χανιά), Domes Zeen, A Marriott Luxury Collection Resort, (Χανιά), στην Κέρκυρα στο Domes Miramare , A Marriott Luxury Collection Resort καθώς και στο 4* Elounda Blu επίσης στην Ελούντα της Κρήτης.

Προσφέρονται διαμονή-διατροφή-αμοιβή και έξοδα μετακίνησης

Αποστολή βιογραφικών : cv@ledrahotelsandvillas.com

Επικοινωνία: 693 240 2037  (επίσης WhatsApp)

Posted in ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

Πρακτική άσκηση “Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων”

Ο όμιλος BLUE LAGOON GROUP έχει 5πεντάστερα ξενοδοχεία στην όμορφη Κω .

Το ξενοδοχείο BLUE LAGOON VILLAGE στην περιοχή Κέφαλος της Κω, το BLUE LAGOON RESORT στη πόλη της Κω, το ΒLUE LAGOON CITY (στο κέντρο της πόλης) ,το PALAZZO DEL MARE στη περιοχή  Μαρμάρι της Κω και το νέο μας απόκτημα BLUE LAGOON OCEAN στη πόλη της Κω .

Οι παροχές εκ μέρους του ομίλου στους σπουδαστές είναι

1.       Μηνιαίο βοηθητικό  επίδομα  και στο τελος της πρακτικής ένα BONUS !!

2.       Παροχή με την λήξη της πρακτικής, των αντιτίμων των  εισιτηρίων (ΚΤΕΛ -τρένο –καράβι ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ) άφιξης κι αναχώρησης  με την προσκόμιση των αποκομμάτων των εισιτηρίων

3.       Διαμονή  σε συγκροτήματα δωματίων (2 άτομα σε κάθε δωμάτιο !!! ) εκτός ξενοδοχείου (απόσταση περίπου 10 λεπτά με το ποδήλατο)  

4.       3 γεύματα (πρωινό-  μεσημεριανό – βραδινό)

5.       Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο και το λιμάνι με μεταφορικό μέσον της εταιρείας

6.       Παροχή ιματισμού

Και βέβαια την πιστοποίηση της πρακτικής τους στον όμιλο BLUE LAGOON GROUP.

Οι ενδιαφερόμενοι σπουδαστές μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους στο email: hr@bluelagoongroup.com

Posted in ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

Πρόσκληση συμμετοχής στον 1ο (πιλοτικό) κύκλο εξετάσεων πιστοποίησης για receptionists

Το Κέντρο Ανάπτυξης Εκπαιδευτικής Πολιτικής της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ) έχει σχεδιάσει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Πιστοποίησης Προσώπων, η ανεξαρτησία και ποιότητα των οποίων διασφαλίζονται από τη διαπίστευσή του, ως Φορέα Πιστοποίησης Προσώπων (ΦΠΠ), από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ) σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17024 (Αρ. Πιστοποιητικού Διαπίστευσης 1055).

Η δραστηριότητα αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης και με κοινωνικό πρόσημο δράσης του ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ για την αναβάθμιση και αναγνώριση της ποιότητας των γνώσεων και δεξιοτήτων του εργατικού δυναμικού της χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό, προσκαλούμε τους σπουδαστές του ΙΕΚ σας, στην ειδικότητα «ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ (ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΡΟΦΩΝ – ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΓΝΩΣΙΑ)», να συμμετάσχουν στον πρώτο (πιλοτικό) κύκλο εξετάσεων πιστοποίησης του σχήματος «Υπάλληλος Υποδοχής Ξενοδοχείου (Receptionist)» που θα διενεργηθεί το προσεχές διάστημα.

Οι ενδιαφερόμενοι σπουδαστές παρακαλούμε να συμπληρώσουν το συνημμένο έντυπο αίτησης (Ε8-1) και να το προωθήσουν ηλεκτρονικά στο info@kanep–gsee.gr με επισύναψη του βιογραφικού τους σημειώματος.

Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν στο ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ (3ης Σεπτεμβρίου 36, Αθήνα-Κέντρο) με την υποστήριξη πληροφοριακού συστήματος (ηλεκτρονικής πλατφόρμας) και περιλαμβάνουν τρία σετ των είκοσι (20) ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής (multiple choice) έκαστο, που πρέπει να απαντηθούν μέσα σε συνολικό χρονικό διάστημα 45 λεπτών (δλδ 15 λεπτά ανά σετ ερωτήσεων). Η εξέταση είναι επιτυχής όταν επιτευχθεί τουλάχιστον το 65% της βαθμολογίας.

Τα κριτήρια συμμετοχής και όλες οι επιμέρους πληροφορίες αναφέρονται στην ιστοσελίδα του ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ και στον Κανονισμό Πιστοποίησης της ειδικότητας (πατήστε πάνω στους υπερσυνδέσμους με μπλε χρώμα), καθώς και στα τηλ. 2105218751 & 2105218713.

Για το έντυπο της αίτησης πατήστε εδώ

Posted in ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ, ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

Πρακτική άσκηση “Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας”

Για να ενημερωθείτε πατήστε εδώ

Posted in ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ, ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

Πρακτική άσκηση για “Τεχνικός τουριστικών μονάδων & επιχειρήσεων φιλοξενίας”

Παρακαλούμε ενημερωθείτε για τη θέση της πρακτικής άσκησης πατώντας εδώ.

Posted in ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ, ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

Πρακτική άσκηση “Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & επιχειρήσεων φιλοξενίας”

Παρακαλούμε ενημερωθείτε για τη θέση της πρακτικής άσκησης εδώ.

Posted in ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ, ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ “ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ”

Μπορείτε να ενημερωθείτε για την σχετική προσφορά εργασίας από το ATLANTICA HOTELS & RESORTS εδώ.

Posted in ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ, ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ “ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ”

Από την ξενοδοχειακή μονάδα ANAVADIA Hotel ( www.anavadia.grζητούνται σπουδαστές του τμήματος «Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας» για πρακτική άσκηση στα επισιτιστικά τμήματα.

Στόχος του ξενοδοχειου μας είναι η στελέχωσή του με συνεργάτες σωστά καταρτισμένους και ικανούς να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του σύγχρονου τουρισμού. Μέσω της πρακτικής άσκησης επιδιώκουμε την περαιτέρω απόκτηση γνώσεων και εργασιακής εμπειρίας των σπουδαστών, με στόχο να αναδείξουμε τους αυριανούς συνεργάτες του ομίλου μας.

Στους σπουδαστές παρέχεται διαμονή σε επιπλωμένα διαμερίσματα 2 ή 3 ατόμων, πλήρης διατροφή, ιματισμός και επίδομα πρακτικής 400-450 καθαρά για πενθήμερη απασχόληση.

Αποστολή βιογραφικών στο email:  mixalis473@gmail.com

Τηλ. Επικοινωνίας: 6971907197 (Μιχάλης Μπάμης)